La Costa Brava és la costa gironina que comença a la roca de Sa Palomera (Blanes) i acaba a la frontera amb França, al municipi de Portbou; la seva longitud és de més de 200 km. Limita al nord amb la Costa Vermella rossellonesa, que n'és la seva continuació geogràfica, i al sud amb la Costa del Maresme. Inclou el litoral de tres comarques: la Selva, el Baix Empordà i l'Alt Empordà.

La Costa Brava es la costa gerundense que empieza a la roca de Sa Palomera (Blanes) y acaba en la frontera con Francia, al municipio de Portbou; su longitud es de más de 200 km. Limita al norte con la Costa Roja rosellonesa, que es su continuación geográfica, y al sur con la Costa del Maresme. Incluye el litoral de tres comarcas: la Selva, el Baix Empordà y el Alt Empordà.

Les illes Medes són un arxipèlag de 21,5 hectàrees es troben a la Costa Brava, a poc més d'un quilòmetre del litoral de l'Estartit. Aquest arxipèlag està format per set illots i algun escull. Els set illots són, de més a menys extensió: la Meda Gran , la Meda Xica, el Cavall Bernat, els Tascons Grossos, el Medellot, els Tascons Petits i les Ferranelles. L'arxipèlag és, de fet, la continuació del massís del Montgrí. És un dels espais d'interès natural més importants de la Mediterrània i és una gran reserva de fauna i flora marina.

Las islas Medes son un archipiélago de 21,5 hectáreas se encuentran a la Costa Brava, a poco más de un kilómetro del litoral del l’Estartit. Este archipiélago está formado por siete islotes y algún escollo. Los siete islotes son, de más a menos extensión: la Meda Gran, la Meda Xica, el Cavall Bernat, els Tascons Grossos, el Medellot, els Tascons Petits i les Ferranelles. El archipiélago es, de hecho, la continuación del macizo del Montgrí. Es uno de los espacios de interés natural más importantes de la Mediterránea y es una gran reserva de fauna y flora marina.

Alquiler de embarcaciones estartit , tu sitio ideal para disfrutar visitando las islas medas con un barco.